Egyéb szolgáltatások

Kezdőlap / Egyéb szolgáltatások

Telepítés

Ha nem tudja eldönteni melyik fűtésrendszer lenne a legmegfelelőbb önnek , térjen be hozzánk a bemutató terembe és segítjük eldönteni mi a legjobb megoldás.

Energetika

Nincs energetikusa ? Ebben is tudunk segíteni önnek ! Szerződött energetikusunk a rendelkezésére áll !

Keressen minket bátran.

Hitelügyintézés

Sikerült kiválasztani a megfelelő napelem rendszert , NOBO fűtést vagy Klímát, de nincs elég önerő a megvalósításhoz. Személyre szabott hitel konstrukciót adunk önnek a szerződött partnerünkkel.

Keressen minket bizalommal !

Pályázati menedzsment

Napelemes rendszerek

A minőség kifizetődő, mondja a közmondás. Ezért cégünk kizárólag európai és magyar képviselettel (garanciával) rendelkező termékeket forgalmaz és telepít.

Tovább

Villamos fűtési rendszerek

Ha villamos fűtés, akkor válassza Európa és Magyarország egyik legnépszerűbb és legmegbízhatóbb fűtési rendszerét, a Norvég NOBO termékeket. “Padló fűtés ”  vagy ” “elektromos radiátor ” ? Akkor válassza a NOBO-t !

Tovább

Egyéb szolgáltatások

Ingyenes pályázatírás és hitel ügyintézés! Ha nem szeretné ” lenullázni” a saját pénztárcáját, akkor válassza az MFB-és nulla százalékos hitelt. Figyelem , a törlesztő összeg kevesebb mint a jelenlegi villanyszámlája ! (a jelenleg felhasznált villamos energia mellett) Keressen minket és mi mindent elintézünk ön helyett !

Tovább