Klímatechnika,

Bemutatóterem Szombathely Óperint utca 4-6

Kezdőlap / Klímatechnika

Klímák

Tőlünk aztán kaphat hideget és meleget is ! Magyarország egyik legsikeresebb és legtöbb darabszámban eladott Gree klímák hivatalos partnereként egész évben használhatja klímáinkat akár nyáron és akár télen. A Comfort X modell családtól felfele klímáink már -22 fokig működnek és bemelegítik az ön otthonát. Látogassa meg bemutató termünket ahol megtekintheti a Gree Klimák legnépszerübb típusait. Szombathely, Óperint utca 4-6

.

Napelemes rendszerek

A minőség kifizetődő, mondja a közmondás. Ezért cégünk kizárólag európai és magyar képviselettel (garanciával) rendelkező termékeket forgalmaz és telepít.

Tovább

Villamos fűtési rendszerek

Ha villamos fűtés, akkor válassza Európa és Magyarország egyik legnépszerűbb és legmegbízhatóbb fűtési rendszerét, a Norvég NOBO termékeket. “Padló fűtés ”  vagy ” “elektromos radiátor ” ? Akkor válassza a NOBO-t !

Tovább

Egyéb szolgáltatások

Ingyenes pályázatírás és hitel ügyintézés! Ha nem szeretné ” lenullázni” a saját pénztárcáját, akkor válassza az MFB-és nulla százalékos hitelt. Figyelem , a törlesztő összeg kevesebb mint a jelenlegi villanyszámlája ! (a jelenleg felhasznált villamos energia mellett) Keressen minket és mi mindent elintézünk ön helyett !

Tovább